7 Mars

Nu är vi hemma igen och de är dax att uppdatera bloggen lite :)

Fredagen bestod av att förbereda för fisketävlingen som skulle äga rum på lördagen! Senare på eftermiddagen så kom Lina och Nadja så det blev lite fredagsmys innan de var dax att krypa till kojs och ladda inför morrondagen :) Brynolf hittade sig en lekkompis Tayson :) Bilder på deras lekstund kommer senare :) 


 
Lördagen började före 6 och vid 8 så  hade vi tagit oss in till farfar för att tömma kameran och klä på Nadja ordentligt då termometern stod på -24!!! Sen åkte vi ner till stranden och nu hade solen kommit sig upp en bit så det var inte alls lika kallt som hos farfar :)

 

        

Fler bilder från fisketävlingen kommer ni att kunna se på http://ajaur.patric.li under kategorin Ajaur nappet!

Efter en dag med mycket fint väder, bus, lotter, korv, kolbullar och bara roligheter så drog vi oss hemåt till stugan! Efter en mysig kväll med mycket trevligt besök från kusin Therese och hennes karl Jonas, pappas kusiner Makiael och kennet och i slutet av kvällen kom Lars, lena och Sally också :) När sedan alla dragit sig hemåt åt sitt håll så tog vi tag i tandborstarna och sedan så kröp vi ner under täckena och somnade.


Idag söndag så har det varit lite små stök som dom jobbat med :) Pappa, kenneth, Petter, Casper och Mikael har skottat av taket på byastugan :) Duktiga killar ;) 





Sen packade vi ihop och åkte hem :) 

Nu ska jag och Älsklingen ta och lägga oss i sängen och se tv, de känns som om John blund inte alls är långt borta! :) 

//Majlinamaria
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0